Miért nem áll fel?
Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltam egy lánnyal. Harmadik alkalom zsinórban, hogy nem áll fel. Először tavaly év végén volt egy. Aztán valamikor nyár elején, és most tegnap. Az előző két dolognak szerintem emiatt nem lett folytatása. Mostani az csak alkalmi volt. De a lényeg, hogy első menetben mind a három alkalommal szépen ment minden, aztán másodikban egyszerűen nem. Tavalyinál alig 15 percet vártam, a nyár elejinél eltelt legalább két óra a tegnapinál pedig eltelt az éjszaka. Szóval reggel volt a második menet. Mind a 3 alkalommal tökre élveztem, jó sokáig is csináltuk, többször éreztem hogy el fogok menni ilyenkor szokásos póz váltás stb, de egyszerűen mégis lelankad és nem tudom befejezni. És tökre idegesítő. És utána nem is tudom többet felállítani és jön a reggel aztán hazamennek. Miért lankadok le, úgy, hogy tökre élveztem és többször majdnem elmentem? Próbáltam ma is újra felállítani, megrángattam, akcióképes is volt, de mire eltelt az a pár pillanat hogy a csaj fölé feküdtem, és mire próbáltam volna begyömöszölni már újra kukac volt.2021. júl. 31. 11:14
1/3 anonim válasza:
Masztizol? Lehet a kezedhez vagy szokva és emiatt lankadsz hamar. Vagy az első kudarc után benned maradt ez a gátlás ,stressz és nem tudod úgy elengedni magad.
2/3 A kérdező kommentje:
Néha szoktam verni. 1 2szer hetente. Utálom a kezemet tbh. Nem izgultam pedig emiatt soha. De valamiért mégis ez történik
2021. júl. 31. 12:03
3/3 anonim válasza:
na kérdező végre egy férfi aki veri masztizni nők szoktak.
Itt nem ez gond hanem van mikor erősebb libido van mikor nem . fel áll farka csak nem birt 1 menetnel többet szval ez altalalnos libidocsökkenés :D meg hát mondjuk meg férfiként teljesiteni kell ha az elsőt tultolod masodik nem igazan fog menni :D de ne agodj rendben vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!