Korulmeteles utan mennyi ido kell,hogy vissza tudjak menni dolgozni?
Nehez fizikai munkat vegzek.Korulmeteles utan mennyi idot kell varjak,hogy vissza tudjak menni dolgozni?Utana neztem es azt irjak,hogy a gyogyulas 1-2 het es utana mar lehet ujra dolgozni,de azt nem irja,hogy ez mire is vonatkozik.Irodai munkat valoszinuleg eltud vegezni az ember 1-2 hetes gyogyulas utan,de 6-8 oras nehez fizikai megterhelest mar nem hiszem.Mennyi a realis ido?
Nem szeretnek tul sokat tavol maradni a munkabol,mert akkor egybol jonnenek a kerdesek,hogy mi tortent.Nekem ez kellemetlen es nem szeretnem ha masok tudnanak errol.
Egeszsegugyi okok miatt kell a korulmeteles.Nem lettem zsido es nem is nonek szeretnek imponalni. :D
Kis letszamu cegnel dolgozom igy eleg baratias/csaladias a legkor.Ha elmondom,hogy mutetem volt azonnal jonnek a kerdesek,hogy mi fele mutet stb... Biztos,hogy megertenek miert vagyok tavol par hetet,de ez szamomra valamiert kellemetlen es nem szeretnem ha tudna rola barki.Tudom,hogy rengeteg ferfi esik at ezen a muteten es mara mar szinte termeszetes igy nincs mit szegyelni.Egy belso gat mondja nekem,hogy ne tudjon rola senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!