Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez a herefájdalom jelenthet...

Ez a herefájdalom jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

Még fiatal vagyok és barátnőmmel gyakran szoktunk úgy "összebújni" mintha az aktust imitálnánk, de persze ruhában. Mindig ha többször csináljuk egy nap akkor érzem hogy fáj a jobb herém. Erről ő is tud. Angolul blue balls az ami lehet velem. Találkozások után persze könnyebbítek magamon mert az a fájdalmat hosszú távon nem lehet kibírni. Kb 3 hónapja csináljuk ezt.

Most egy hete is ez volt hogy fájt de sokkal jobban. Gyakorlatilag járni se tudtam. Egyből persze könnyebbítettem is magamon és akkor enyhült a fájdalom. 1 hete volt mind és napról napra egyre jobban fáj egy kicsivel, pedig nem is csináltuk a kiváltó okát.

Valaki esetleg tudja hogy ez minek lehet a jele?

2021. júl. 26. 12:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt csináld hogy amikor már áll legalább egy órája, gyorsan kicsapod náluk a budiba WC papírba.
2021. júl. 26. 12:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Annak hogy tele van a tartály, k*baszott kanos vagy.

Vagy szexeljetek végre rendesen, vagy verd ki sokkal sűrűbben a farkad.

2021. júl. 26. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!