Tegnap este óta herefájdalom látszólag semmitől? 27F
Figyelt kérdés
Tegnap este 11 körül felálltam a gépem elől és azt tapasztaltam, hogy a bal herémben ilyen húzó jellegű fájdalom ébredt, ami pár másodperc múlva elmúlt. Ma is fennáll még a jelenség, ha hirtelen állok fel, akár ülésből, akár gugolásból illetve ha előre vagyok görnyedve és hátradőlökm, kihúzom magam, akkor is érzem. Tervezek menni urológiára, de addig is bárkinek volt hasonló vagy esetleg ötlet, hogy mi lehet?2021. máj. 25. 10:22
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg meghúztad valamelyik szalagos és az sugárzik ki oda.
2/5 A kérdező kommentje:
De miből gondolod, hogy meghúztam? Szombat, vasárnap filmeztem egész nap, végig ágyban voltam. És hétfő este hirtelen elkezdett fájni.
Köszi a választ mindenesetre
2021. máj. 25. 10:59
3/5 anonim válasza:
Tegnap este 11 körül felálltam a gépem elől és azt tapasztaltam, hogy a bal herémben ilyen húzó jellegű fájdalom ébredt
Pont te magad írtad le.
Az elgémberedett izmaid, szalagjaid amikor felálltál meghúzódtak, valószínűleg a combhajlatodnál.
4/5 A kérdező kommentje:
Áh értem. Azért furcsálltam, mert nem ültem többet a gép előtt mint más napokon
vagy ilyen ez az öregedés? :)
de amúgy már szinte el is múlt, szóval nem kizárt, hogy tényleg ez történt...
2021. máj. 25. 12:53
5/5 anonim válasza:
Nekem a csípő rossz tartása miatt fájt. Nyújtanom kellett a szalagokat, a csípőt, alsó hátizmokat. Ez segített. Ezért gondoltam erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!