Nem szteroid alapú tesztoszteron fokozo segíthet a problémáimon?
Folyamatos fáradtság, rossz lelkivilag, libido csokkenes, gyengébb erekcio.
Szedek egy csomó fajta vitamint, edzek is heti 3x, kajára úgy ahogy figyelek, nem alszok túl jól, sokat dolgozok, sok teher van a vállamon.
Ha az a baj, hogy nem áll fel rendesen a cerka, a házi barkácsolás helyett keress inkább fel egy urológust.
Kivizsgál, megmondja mi a baj, és hogy mit lehet kezdeni.
Van amikor kokememy, de mintha nem tudnék fejben ott lenni se maszturbaciokor, se szex közben. Jelenleg nincs rendszeres szexuális életem. Maszturbalni meg 1 hétig nem maszturbaltam, még sem éreztem hiányát.
Szeretném egy kicsit helyre rázni magam. Energikusabb lenni. Nem tompának lenni a nap nagyreszeben.
ne szedj ilyet mivel külső tesztoszteron bevitelre , a szevezet ösztrogen termeléssel reagal.
Szedj cinket es szelent es rendben leszel
Nem a tesztoszteron szinteddel van a baj, hanem azzal, hogy sok a tehet rajtad, sokat dolgozó és nem alszol eleget. Ezen semmilyen hormont termelést befolyásoló készítmény nem fog segíteni.
Ami használna az vagy a munkahely váltás, vagy egy pszichológus felkeresése, mivel lelki eredetű a probléma, és nem testi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!