Tesztoszteron hiányra utalhatnak az alábbi tünetek? 27F
Nagyjából 5-6 éve állnak fenn ezek a tünetek (kisebb nagyobb megszakításokkal), eddig nem igazán zavart, de mióta egy jól induló ismerkedés zátonyra futott miatta, nagyon kétségbe vagyok esve.
Tehát a tünetek:
-szexuális vágy hiánya, hiába ölelkezek, csókolózok egy szép nővel, nem alakul ki szexuális vágy
-nincs merevedésem, ritkán hajnalban ha felébredek vagy ha tényleg nagyon izgatom magam akkor 10-20 másodperc erejéig, aztán le is lankad; -nehezen izmosodok, hiába edzek sokat, sőt inkább fogyok folyamatosan...fél év alatt fogytam 4 kg-ot szinte minden zsír lement rólam, kifejezetten vékony vagyok
-elég gyakran vagyok fásult fáradt, búskomor, nincs kedvem semmihez, ezt már inkább depressziónak nevezném...ehhez társul még gyakori ingerültség, frusztráltság, sőt spontán agresszió (főleg edzés után)
Még valami: fizikálisan is irtó gyenge vagyok, könnyebb dolgokat is alig bírok el.
Valamint 10-15 perc séta után is durván izzad a hátam, még télen is.
Lelki okok is lehetnek.
Illetve akár szervi is. Menj el háziorvoshoz és kérj laborba beutalót első körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!