Megnéztem, mi ez. Van benne mexikói jam gyökér, azt is megnéztem...
Főleg nöknek ajánlják, mint természetes női hormonpótló. Lehet, ez kivált valamilyen tesztoszteron fokozó hatást is...
Természetes alapú szteroid.
Én a hormonális változások korában, ha srác lennék, nem igazán merném szedni.
Nézem itt a hozzászólásokat és nem értem, miért ír valaki ide, ha fogalma nincs, miről beszél. Ez olyan, mint a kocsmában az "azértishozzászólok" bácsi.
1. Nem szteroid.
2. Nem mesterségesen bevitt hormon.
Egy természetes anyagokat tartalmazó cucc, ami serkenti (serkentheti!!) a tesztorszteron termelését. Tulajdonképpen a heréidet látja el szükséges alapanyagokkal.
16 évesen teljesen felesleges. Totális marhaság! 30 felett talán már ér valamit. De szervezetfüggő.
Senkit se zavar a #7-en kivül, hogy ez mem mesterséges dolog, meg nem is szteroid hanem szimplám a saját tesztoszteron termelésedet fokozza?
Jók a hozzátok hasonló tudományos Józsefek, akik minden ilyen témában okoskodnak :D
Én azt mondom, hogy te tudod, bajod nem lehet belőle. Szedd be nézd meg segít-e valamit (szedd mondjuk 1-2 hónapig), aztán ha semmi pluszt nem ad akkor felesleges számodra
Szerintem ez a kettő jobb, de te döntesz.
Olvass utána, hogy melyik miért jó.
Hajrá, sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!