Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Altató probléma, tanáxs?

Altató probléma, tanáxs?

Figyelt kérdés
2021. júl. 21. 18:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Az altatok nem mindig hasznalnak. Masnap dolgoznom kell. Bevettem 1 stilnox fel teperin egy hetig jo volt. Most éjszaka viszont nem. Meg feszültebb lettem. 11 h or feküdtem, 2 hor meg fel voltam. Bevettem fel rivot es 1 rudotelt . Fel 3 semmi, altatot nem mertem bevenni fel rivo meg be , 6 or mar felvoltam. Ez borzaszto. Tudom az ellazulas kéne, de nem mindig sikerül. Köszönöm
2021. júl. 21. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem csak "talán", hanem egészen biztosan az lenne a legjobb, ha nem az itt olvasgató/kommentelő emberektől kérnél tanácsot, hanem bizalommal fordulnál orvosodhoz - és hallgatnál javaslatára.

Ahogy téged személy szerint nem, úgy kórelőzményedet sem ismerjük.

Ha nem rosszindulatból, "jó buli" okból kapsz itt javaslatot, az sokat árthat még akkor is, ha a tanácsot adó jó szándékkal tette!

2021. júl. 21. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Mert már hozzá szokott a szervezeted és nem hat.

Hidd el ha elfáradsz elfogsz aludni.

2021. júl. 21. 18:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdés valamiért nagyon rémlik, mintha már lett volna.

Egyébként gyógyszereket így össze-vissza nem szedünk.

Menj el a háziorvoshoz, és beszéld meg vele ezt. Ez nem játék.

Továbbá a kiváltó okot kellene megtalálni, és azt kezelni. Ez sejtésem szerint pszichés, szóval egy pszichológus vagy pszichiáter szakember felkeresését javasolnám.

2021. júl. 22. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!