Egy idő után húgyszagú lesz a gatyám de nagyon. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Vannak olyan időszakok amikor ez nem történik meg, és van amikor igen. Nagyon büdös. Nem pisilek be. Becsöpöghet szépen lassan a gatyába vagy mi? Mit tudok ezzel csinálni?2021. júl. 20. 20:12
1/7 A kérdező kommentje:
20/f
2021. júl. 20. 20:17
2/7 anonim válasza:
1: Pisi után töröld meg, akár nedves wc papírral fityma alatt is.
2: ne tartogasd sokáig, mert rongálja a záróizmot.
3: edzd a záróizmot.
4/7 DeMoR válasza:
első válaszolóhoz plusz
1/2. jól rázd le és töröld meg jól.
4. Felhúzott fitymával való vizelés után kevesebb a törlendő terület.
5. Esetleg cserélj gyakran alsóneműt / pelenka.
6. A legfontosabb, meglehet nem szimpla hanyagság, hanem betegség. Urológia!
5/7 A kérdező kommentje:
Le szoktam rázni és olyan mintha teljesen kiürülne. Néha szoktam sokáig tartogatni, lehet hogy az a gond? Ma pl. nagyon sokáig tartogattam munkába(új hely és azt hittem nem lehet kimenni, csak szünetben) és nem pisiltem be, akkor csak jó a záróizom. Pisilések után szokott előfordulni. Minden nap fürdök és cserélek alsógatyát.
2021. júl. 20. 21:36
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg 1-2 csepp marad a húgycsőben. Ezt sajnos nem tudod kivédeni azzal hogy megtörlöd a makkod.
7/7 anonim válasza:
inkább a vizelet összetéltele véltozott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!