Meddig szabad várni a fityma letámadás feloldásával?
Figyelt kérdés
Nagyon sok véleményt olvastam ebbe a témába van aki azt mondja majd megoldódik. Ki meddig várt a gyereknél?2021. júl. 16. 19:36
1/20 anonim válasza:
elnézést kérek a tudatlanságomért, de ez mit jelent?
2/20 anonim válasza:
Pontosan nem emlékszem, az biztos, hogy óvodás volt a fiam. De szerintem hamarabb is elmehettünk volna. Pillanatok alatt megoldotta a doki, pár napig érzékeny volt, meg duzzadt, meg persze egy kicsit vérzett is, de utána minden oké volt vele.
3/20 anonim válasza:
Járóképes gyereknél minden esti mosakodásnál figyelmet kell rá fordítani.
4/20 anonim válasza:
Jobb túlesni rajta szerintem, mert kamasz korban sokkal cikibb a gyereknek is.
5/20 A kérdező kommentje:
Akkor mi már ki csúsztunk az időből
2021. júl. 16. 21:43
7/20 A kérdező kommentje:
10 eves
2021. júl. 16. 21:49
9/20 anonim válasza:
Letapadás.. Nem oldódik meg! Akkor kellett volna mozgatni, amikor ti fürdettétek. Minél tovább húzódik, annál agresszívabb kezelés lesz.
10/20 anonim válasza:
Megoldodik tapasztalat most mar elkezdi hasznalni es feldoldik lassan de biztosan ne eröltve csak amenyit enged es megoldva ha orvoshoz viszed az jol megkinozza eh 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!