Ha naponta nyújtom a fitymám hónapokig, akkor kitágulhat amennyire kell?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok és a makkom mereven félig van csak szabadon. Most akkor nyújtható az emberi bőr vagy nem. Vagy a bör is lehet különböző egyénenként?2010. aug. 27. 16:02
1/7 anonim válasza:
Szerintem ezt egy orvos meg tudja oldani neked, ha zavaró a dolog.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de nem ezt kérdeztem.:)
2010. aug. 27. 16:13
3/7 anonim válasza:
Nincs letapadva? Mert akkor lehet, hogy nem nyújtani hanem lefelé húzkodni kéne.
4/7 A kérdező kommentje:
Nincs mert petyhüdten lejön, bár akkor sem simán.
2010. aug. 27. 16:55
5/7 anonim válasza:
nekem mereven semennyire nem jött le 12 éves koromban, de sikerült kinyújtani és már nincs vele gondom. csak türelem kell hozzá.
7/7 anonim válasza:
Fürdés után, amikor puhább a bőr, akkor kell tágítgatni és akkor az segíthet, de türelemmel kell sokáig és vigyázva, hogy ne repedezzen be a bőr, mert az aztán akkor heges lesz.
Orvosokkal meg vigyázz, ha elmész esetleg, akkor a teljes körülmetélést ne engedd, nekem megcsinálták és ronda is lett és fáj is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!