Menynire visszataszító egy részleges fitymaszűkület?
Figyelt kérdés
15 éves koromig nem törődtem a szűkületemmel egyáltalán, nem is értem hogy nem lett bajom abból hogy nem tisztítottam rendesen. Azóta viszont "tornáztattam" egyre feljebb és feljebb ment , ma már merev állapotban is hátra tud menni teljesen , még mindig nem az igazi ,de alakul. A fitymám vége kicsit vöröses és nem túl szép, gondolom az erőltetés miatt. Nem fájdalmas csak nagyon minimálisan, nem repedezik meg ilyenek. Es az lenne a kérdésem , hogyha netalán egy lánnyal kerülnék szexulális kapcsolatba ,akkor az mennyire lehet visszataszító, látszik rajta hogy nem szokványos, kicsit feszül stb . Esetleg miket lehetne rá használni hogy ne legyen ilyen és esetleg a melegvizes torna mellett még valami ami lazábbá teszi? (16F)2021. júl. 6. 18:54
11/13 anonim válasza:
De szex közben lekell hogy menjen róla, ha nem megy az akkor az kellemetlen .
12/13 anonim válasza:
"ez a te tested te eleted"
Ezzel kedves akartál lenni, vagy épp, hogy nem? Szerintem ez úgy hangzik, mintha azt mondanád, ez a te tested, leszarom mit csinálsz vele. Beteg vagy és nem mész orvoshoz? te dolgod, "ottrohaggymeg".
Utálom ezt a hozzáállást. Igen, ez a te tested, a te életed, jót akarok neked, ezért mondom, menj el orvoshoz, aki meggyógyít. És ez nem negatív komment, mint ahogy az agyhalott kilences írta, hanem baráti jótanács. Jesszus
13/13 anonim válasza:
Ha nem javul, feszül, nem húzható hátra, akkor szólj édesapádnak és menjetek el együtt a dokihoz vagy az urológiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!