Menynire visszataszító egy részleges fitymaszűkület?
Figyelt kérdés
15 éves koromig nem törődtem a szűkületemmel egyáltalán, nem is értem hogy nem lett bajom abból hogy nem tisztítottam rendesen. Azóta viszont "tornáztattam" egyre feljebb és feljebb ment , ma már merev állapotban is hátra tud menni teljesen , még mindig nem az igazi ,de alakul. A fitymám vége kicsit vöröses és nem túl szép, gondolom az erőltetés miatt. Nem fájdalmas csak nagyon minimálisan, nem repedezik meg ilyenek. Es az lenne a kérdésem , hogyha netalán egy lánnyal kerülnék szexulális kapcsolatba ,akkor az mennyire lehet visszataszító, látszik rajta hogy nem szokványos, kicsit feszül stb . Esetleg miket lehetne rá használni hogy ne legyen ilyen és esetleg a melegvizes torna mellett még valami ami lazábbá teszi? (16F)2021. júl. 6. 18:54
1/13 anonim válasza:
Tudom tudom, nem segít, hogy ezt ideírom, de őszintén érdekel. Ha fitymaszűkületed volt és tudtad, miért nem mentél orvoshoz?
2/13 anonim válasza:
16 évesen,főleg ha a szülők olyanok,nem lehet csak úgy orvoshoz menni.
Egyébként ha tudod használni,nem lesz visszataszító a lányok felé,nyugi.:)
3/13 anonim válasza:
Anyukád nem törődött vele? Neki kellett volna!
Egy három fiús anyuka
4/13 anonim válasza:
Majd ha használod, kitágul.
Főleg ha csajjal vagy, ott elég nedves és csúszós a téma.
Már ha rendesen felizgult.
5/13 anonim válasza:
En egyszer alkalmi kapcsolatban egy egyebkent tiszta, gusztusos pasinal nem ertettem, miert nem tudtam a kezem finoman vegighuzni rajta. Furcsa erzes volt maga a feszulo bor. Korulmeteltnek nincs, de nem erzem szaraz fadarabnak. Nagyon kellemetlen meglepetes volt. Kiabrandito.
6/13 A kérdező kommentje:
Most hiába hibáztatjátok a szüleim utólag. Én a jelenlegi állapotra keresem a megoldásokat.
2021. júl. 6. 19:57
7/13 anonim válasza:
Kenegetheted egy darabig bőrregeneráló krémmel pl Phlogosam vagy hasonló. Ha normálisan működik nem fog foglalkozni vele senki.
8/13 anonim válasza:
Orvos. Felesleges húzni az időt kenegetéssel.
9/13 anonim válasza:
Minden rendben lesz nyugi mar helyre hozzad magadnak most mar csak kenegesd pl sodu kremmel es jo lesz minden. A negativ Kommenteket meg hagyd ez a te tested te eleted
10/13 anonim válasza:
Szerintem nem visszataszító. Ha mereven rajta marad a bőr az tök jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!