Ha prosztatagyulladás gyanújával megyek az urológiára, akkor érdemes felkészülni arra, hogy a kórházban tartanak?
mármint hogy kiderül, hogy daganat és minél hamarabb operálni kell
karácsonykor gumi nélkül dugtam a csajommal és utána nem volt mosdás, és gondolom akkor ment be valami.
nem nagyon kellemetlen, csak hetente 1-2 alkalommal érzem hogy szúr meg néha már a herém is fájnak
igazából már egy januári munkaegészségügyi vizsgálaton szóltak hogy sok a baktérium a vizeletben, csakhát covid miatt nem volt egyszerü orvoshoz eljutni. A helyi klinikáról pl elvitték az urológiai rendelést. És 2 honapra kaptam időpontot, ami most lesz csütörtökön.
mármint az energiaital fogyasztás miatt félek hogy daganat lesz, mert mint kiderült a dobozos italokban a csomagolás révén van egy pár problémás anyag ami 20%-al növeli a hererák kockázatát.
32 vagyok
Nem vagy te egy kicsit hipochonder?
A gyulladás és a daganat nem ugyanaz.
IBS-em is van....az is gyógyíthatatlan
bár megoldották és egyszerűen nem tartják nyilván betegségként, így nem is kell gyógyítani ;);)
plusz:
rutinból adják a több féle antibiotikumot és a szervezetben lévő baktériumok immunitást fejlesztenek ki és majd idős korban már antibiotikummal sem lehet megmenteni az embert egy betegségtől, mert már nem hat rá a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!