Prosztatagyulladás 24 évesen?
Kb másfél éve változó erősséggel de mindig megfajdul a hugyholyagom, hugycsovem amikor leulok a érzem mintha nyomódna ott bent a prosztatam, eget a vizelet. Volt legalabb 2-3 antibiotikum kuram de sajnos mindi kiújult. Most is éreztem enyhén, visszamentem az urológushoz, volt spermatenyésztés de negatív lett... azt mondta mar 2. Jara h igazabol nem tudja h mi a bajom ha nem jon ki semmi.
Akkor jobban is voltam 2 hetig, most azonban nagyon elkezdett fajni ég az egész hugycsovem, faj az ülés pisilés, adott egy eros gyulladascsokkentot. Most elkezdtem szedni napi 2x harom napja de egylore meg ugyanugy faj, mondta h ha nem mulik el ő csinálna egy hugyholyagtukrozest, azonban ezt a vizsgalatot semmikep nem merném bevalllalni, kockazatos, nagyon kellemetlen... ( 50 cm hosszu legalabb 1 cm vastag fem rudat nyomnanak fel a hugycsovembe a hugyholyagomig... hat ez irtozatosan fajhat...
Volt valakinek mar ennyi idősen? Mit tegyek hogy elmuljon? Hogyan tudnek magamon segiteni?
Bocsi, lány vagyok , de hátha kicsit segíthet
Én ha hasonló bajom van (felfázás, fájó pisilés) akkor sós ülőfürdőt veszek.
A só antibakteriális hatású és helyileg hat, és ártalmatlan.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszadóknak ezek alapján meg a neten talált dolgok alapján eléggé úgy tűnik hogy az orvosok nem tudnak ezzel a betegséggel mit kezdeni csak tapogatóznak próbálgatják a különféle károsabbnak károsabb antibiotikumokat.
Azóta változó intenzitásúak a panaszaim van hogy alig érzem viszont van hogy kifejezetten ég húgycsövem a húgyhólyagom van hogy ejakuláció nál tompább fájdalmat érzek amikor elélvezek de ez nem mindig van próbálok sok vizet inniVigyázni magamra nem föl fázni meg megpróbálom a napi egy teáskanál tökmagolajat
Ha bárki tud még bármit ami hasznos lehet és segíthet ne tartsa magában köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!