Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Jobb metélten vagy jobb, ha...

Jobb metélten vagy jobb, ha bőrt/"új" fitymát csinálnak a makkra?

Figyelt kérdés

Metéltek! Ti megbántátok, hogy metéltettetek? Csináltatnátok rá bőrt? Vagy jobb így?

Mik a vélemények a fityma-helyreállításról?

[link]

2021. jún. 30. 14:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

Minek teszel fel kérdést, ha már fix véleményed van?

Én körülmetéltettem magam, de nem unalom, nem vallás, nem szórakozás miatt. Feszült a bőr és fájt erekcióban és a gyenge intim higeniám miatt be volt gyulladva. Nem vagyok rá büszke, de nekem sose mondták, hogy nem a fitymámba pisiljek, mert azt hittem az a normis. Az urológiai vizsgálat és műtét gáz volt, de úgy fogtam fel, mint valami férfivá avatást, ha mar így akakult. Egy öltözőben vagy zuhanyzóban is feszengtem, hogy cikizni vagy zsidózni fognak, de senkit nem érdekel a másik farka. Minden fejben dől el. Úgy tűnik a Jóisten próbára tett, de szerencsére a műtét óta is betölti a funkcióját és nem volt rá panasz.

2021. júl. 4. 14:36
 12/14 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező azt hiszi, hogy rátalált egy visszaállító műtétre és tömeges sor fog állni. Mintha milyen rossz lenne nélküle. Semmi hátránya, lehet kevésbé érzékeny, de az szexben inkább csak előny a másik része felé, de így is igen hamar el tudok menni. Egyszerűen nem érzem szükségét. Jó hogy van ilyen műtét, biztos van aki igénybe is veszi, nekem így jó. Nem értem a mellette való érvelését, hiszen azokat szólítja meg akiknek már nincs. Ebben a helyzetben pedig előnyei vannak, hátrányai kevés, nincs értelme visszaállítani. Semmiképp se lesz több előnye, meg semmi ilyesmi. Ráadásul még felháborodik és nem képes megérteni, hogy emberek többségének nincs baja a metéléssel.

Érveléseit mellette akkor tudnám megérteni, ha egy szülő a döntésképtelen kisgyermekét vinné hagyomány vagy vallás miatt, de erről szó sincs! Ott merülne fel a kérdés, hogy helyes-e vagy sem.

2021. júl. 4. 16:17
 13/14 anonim ***** válasza:
39%
Ilyen visszaállító műtétek miatt tört ki a Makkabeus felkelés is a Bibliában. A rómaiak és a görögök meztelenül sportoltak és fürödtek együtt, így amikor tornacsarnokokat hoztak létre Izraelben, akkor a körülmetéltek szégyenkeztek. Akkoriban szokás volt a görögöknél a fitymát egy madzaggal összekötni, mert nagy szégyen volt a makkot nyilvánosan megmutatni. Akkoriban még csak részleges volt ez a műtét a zsidóknál, tehát a makk előtti részt előrehúzták és megkurtították. Aztán pár fiatal zsidó legény annyira sportolni akart, hogy mindenféle technikával nyújtottak,belevágtak, visszafordították stb. A hellén befolyás során a körülmetélést be is tiltották a hódítók és emiatt tört ki a felkelés. Utána pedig a rabbik ugy határoztak, hogy teljes körülmetélét kell végezni az újszülötteken a nyolcadik napon, hogy semmit ne lehessen félig-meddig előre húzgálni. Nagyjából ennyi a történet.
2021. júl. 5. 10:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
én szeretek metélt lenni :) engem nem zavar
2021. aug. 17. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!