Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Letapadt fityma megoldás?

Nemtom2222220202 kérdése:

Letapadt fityma megoldás?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 16 éves vagyok. És kissé le van tapadva a fitymám.

Nem vészes, tehát mosásban stb nem gátol. Csak merev helyzetben kellemetlena fityma hátra húzása. Meg lehet oldani házilag? Vagy valami recept nélküli kenőccsel?

Olvastam hogy az otthoni tornáztatás jó rá.

Ez mennyi idő kb? Illetve mereven vagy lankadtan?

2021. jún. 27. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha hátra tudod húzni a fitymád, akkor nincs letapadásod. Ha merevedéskor nehezen megy hátra, relatív fitymaszűkületed van.
2021. jún. 27. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Orvosi segítséget kell kérned. Minél hamarabb legyél túl rajta.

Ne próbálkozz otthoni praktikák alkalmával nagy a fertőzés veszély.

2021. jún. 27. 22:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Voltam már orvosnál. Elocom külsőleges kenőcsöt kaptam ami sz*rt se ért. Azt mondta nincs szűkületem. Max egy enyhe.

Viszont mikor víz éri a makkom akkor semmi probléma. Fájdalommentesen hátra tudom húzni.

2021. jún. 27. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, akkor ggyakorlatilag azt mondod, hogy rá tapad a makkodra a bőr. Nem lehet jogy valamilyen gyulladásod van a makkodon? Ami miatt összetapad. Alap esetben simán mozognia kellne. De mivel hétra tudod huzni a gyerekkori letapadás nem lehet. Szerintem ez valami más lesz.
2021. jún. 27. 23:59
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Tedd a számba
2021. jún. 28. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!