Fájhat a bordám a sok üléstől?
Figyelt kérdés
Egy nap a legtöbbet ülve töltöm, és észrevettem egy ideje, hogy fáj a bal bordám. Általában levegővételnél. (Sajnos nem figyelek mindig, hogy normális pozícióban üljek). Lehet a sok üléstől fáj a bal bordám?2021. jún. 22. 15:56
11/16 anonim válasza:
Probiotikumot kezd el szedni. Kis időre állítsd le a tejtermékeket (max. egy évig érlelt sajtokkal próbálkozz). Van, hogy csak betegség alatt jön elő a tej/laktóz intolerancia és, ha gyorsan abbahagyod, akkor 1-2 hónapon belül csak nagy mennyiségtől jelentkezik újra. Ha az nem elég akkor menj el glutén/laktóz/kazein vizsgálatra.
12/16 anonim válasza:
Amint a beleid rendben lesznek, akkor elmúlik a reflux is.
14/16 A kérdező kommentje:
még arra is gondoltam, hogy a súlyemeléses edzés/itthoni edzés is kiválthatja. Nem?
2021. jún. 22. 19:17
15/16 anonim válasza:
#13 Persze egy éve küzdök vele, meg a beleimmel. A belekben lévő gáz nyomja fel a gyomrot, amitől a gyomorsav “visszafolyik”. Amikor rendben van a hasam, rendben van a refluxom is.
#14 Ezt nem tudom. Elvileg a mozgás jót tesz, mert mozgatja a beleket, de, hogy súlyemelésnél mi történik, azt nem tudom. Ha rosszul érzed magad tőle, akkor talán egy ideig ne csináld.
16/16 anonim válasza:
Üdv, ugyan ebben szenvedek! Hol előjön, hol elmúlik, de már az idegeimre megy. Naponta 10 órát ülök sajnos. Neked mi segített? Hogy oldódott meg a dolog?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!