Amlator12 kérdése:
Ez micsoda a péniszemen?
Figyelt kérdés
Nemrég átestem egy gombás fertőzésen. kb 2-3 hete. 1 hete elmúlt. Viszont a péniszemen a makk részén annak az alján a koronán körbe, ilyen fehér kitüremkedések vannak, mint egy gyöngysör. Fehér színű kis papillák. Ez mitől lehet? kéne vele továbbra is menni orvoshoz? Magától elmúlik?2021. jún. 14. 09:59
1/8 anonim válasza:
A barátomnak is ugyanilyen van, neki nem volt semmilyen fertőzèse, de elvileg ez teljesen normális.
2/8 anonim válasza:
Ilyen? Ezek faggyúmirigyek, normális hogy ott vannak.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen ilyen. És ez nem múlik el? Elég zavaró. Eddig nem volt.
2021. jún. 14. 10:36
4/8 anonim válasza:
Valakinek elmúlik, valakinek meg nem, ezt nem lehet tudni.
Nekem is van, és nekem már kb. 15 éve megvan.
5/8 A kérdező kommentje:
És ez semmiféle fertőző betegség nem?
2021. jún. 14. 10:41
7/8 A kérdező kommentje:
Esetleg kezelni lehet?
2021. jún. 14. 10:48
8/8 anonim válasza:
Élsz nemi életet? Ha igen, és biztosra akarsz menni, akkor megmutatod a bőr-és nemibeteg gondozóba, beutaló nem kell, csak időpontot kérsz telefonon.
"Esetleg kezelni lehet?"
Ha valóban PPP-d van akkor lézerrel le tudják szedni, de csak magánba, pénzért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!