Gyulladt makk? (Kérdésed rövid)
Figyelt kérdés
Reggel nehezebben tudtam lehúzni a fitymát, illetve piros volt a makkom. Gondolom begyulladt, bár nem tudom, hogy hogy, mindennap tisztítom.
Valakinek volt hasonló?
Mivel kenegessem?
(Szexuális életet már egy fél éve nem éltem, és nem is volt velem eddig ilyen, kivéve amikor Pharmatexet használtunk, mert az eléggé kicsípte, legalábbis hasonló tüneteket okozott)
2021. máj. 31. 08:20
11/12 A kérdező kommentje:
Mostanra egyébként meg szinte el is tűnt a gyulladás..
2021. máj. 31. 12:54
12/12 anonim válasza:
Viszont kiújjulhat ha nem szűnt meg teljesen az oka. Orvos szempontból én inkább a bőrgyógyászatot mondanám, az urologus is írhat fel rá krémet, de a különböző bőrbetegségekkel a bőr és nemibeteg gondozó foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!