Elég, ha csak az orvos által felírt krémet alkalmazom a makkomra a gyulladás kezelésére?
Van egy gyulladás szerű problémám a makkomnál. Balanoposthitis a diagnózis.
A glans összefüggően hyperaemias, dorsalisan kb. 10x1 mm-es területen nedvedző erosio látható.
Terápia: naponta kétszer kamillás lemosás, Phlogosan naponta 2X külsőleg.
A problémám az, hogy kényszerbeteg vagyok. Röviden ez azt takarja nálam, hogy félek a fertőzésektől, kórosan tisztálkodom emiatt. A tisztálkodás alatt azt is értsd, hogy a szappant is nagyon sokáig mosom le magamról, mert attól is félek. Szóval eléggé ördögi kör. Nagyon sok szappant használok és nagyon sokáig mosom le. És az orvos a mostani problémámra azt mondta, hogy langyos kamilla teába lógassam bele a nemi szervem, a makkom és utána töröljem meg, de ne törölközővel, hanem valami mással, törlőkendővel. Ezt se nagyon értettem, majd utána használjam a Phlogosan krémet. Mivel a makkomat különösen féltem, azt különösen sokáig szoktam lemosni szappanozás után, meg tényleg azt féltem a legjobban a farkammal együtt, ezért nem merem azt megcsinálni, hogy kamillába belelógatom, mert hiába mosom el a poharat, az edényt, szerintem nem természetes ilyen dolgokba beletenni a nemi szervet. Kényszerbeteg vagyok tudom, de ki tudja. Szóval nem lenne elég csak ez a krém? Sosem hallottam még ilyet, hogy kamillateába teszik a nemi szervet úgy, hogy a fityma fel van rajta húzva, tehát a makkot teszik bele. Empátiát kérnék és normális válaszokat, mert tényleg tartok ettől és mondom kényszerbeteg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!