Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hova menjek kivizsgáltatni magam?

Hova menjek kivizsgáltatni magam?

Figyelt kérdés

Párom majdnem minden szex után elkap valami betegséget amiből hetekig kúrálja magát baktérium/gombára felírt kúpokkal meg kenőcsökkel. Nekem elég sok partnerem volt már de magamon nem tapasztaltam ilyeneket, csak mikor összejöttünk. Fél éve mindig ez van és azon gondolkodom, hogy talán az egyik fizetőstől kaphattam el pár éve és most páromon jön ki a dolog? Lehetséges hogy csak hordozó vagyok? (Megjegyzem hogy neki nagyon gyenge az immunrendszere, más influenzát vagy bármit hamarabb elkap és sokáig szokott beteg lenni tőle) Plusz ő szűz volt előttem, így valószínűleg velem van a baj. Hova menjek kivizsgáltatni magam? Mit fognak vizsgálni? Vérvétel, vagy vesznek kenetet? Háziorvoshoz menjek, urológushoz vagy nemibeteggondozóba? (Párom visszaadja a fertőzést így mióta vele vagyok, rajtam is átment egy két dolog) lehet a véremben valami baktérium? Vagy hogy működik ez? Antibiotikumkúra megoldaná?

A tünetei: folyás, viszketés, piros neki, duzzadt, azt mondta büdös is. Nekem túrós szokott lenni egy óra alatt, vastagon és volt már hogy viszketett.

2021. máj. 30. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nemibeteg gondozó.
2021. máj. 30. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Első alkalommal kezelni kellett volna téged is, mert folyamatosan vissza fertőzöd a párodat.
2021. máj. 30. 22:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Bővebb válasz a többi kérdésemre? :(
2021. máj. 30. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a menetét nem tudom :/ Annyi biztos, hogy nemibeteg gondozóba kell menned és kenetet is fognak venni.
2021. máj. 30. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Irány a nemi beteg gondozó ! Nem ússzátok meg !
2021. máj. 31. 09:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Fontos, hogy együtt menjetek el a bőr- és nemibeteg gondozóba minél előbb, beutaló nem kell a háziorvostól, csak telefonon kérjetek előtte időpontot. Mindkettőtöket ki kell kezelni, hogy ne fertőzzétek egymást oda-vissza. Addig meg ajánlom, hogy kerüljétek a szexet, vagy maximum gumival.

"Mit fognak vizsgálni? Vérvétel, vagy vesznek kenetet?"

Ha fizetős partnered is volt, akkor mindenképp teljes STD szűrés kellene, vérvétel+kenet.

2021. máj. 31. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Szegény lányt jól osszefertozted így jár aki kurvázik! Csak gratulálni tudok, szegény lány:////

STD teszt+ kenetet vesznek

2021. máj. 31. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!