Amlator12 kérdése:
Viszkető, égő érzés a péniszen?
Figyelt kérdés
Tegnapi nap folyamán óvszer használata nélkül csináltuk a barátnőmmel. Mára elképesztő viszkető égő érzés van bent. Mi lehet? Valamint mit javasoltok? Városomba 5 nap múlva lesz urulógia, addig nem bírom ki. Menjek el a háziorvosomhoz ma?2021. máj. 28. 10:47
11/14 anonim válasza:
Fel tud írni a háziorvos is tüneti kezelésre kenceficét. Nem sz.rj be, nem halálos beteg vagy, szimpla üzemi baleset. Ha pár órával a kufirc után már érezted akkor nem gomba csak nem volt elég nedves a nuni és ledörzsöltétek a péló kupakjáról a bőrt. A makk alsó peremén a legérzékenyebb és legvékonyabb a hámréteg. Ha másnapra jött csak ki akkor nagyobb eséllyel gomba. Ha pár nap alatt nem múlik el a tüneti kezeléstől és a Canestentől akkor irány az urológia kenetvételre.
12/14 A kérdező kommentje:
Igazából kiderült. Gomba. Canestent kaptam rá.
2021. máj. 28. 14:42
13/14 anonim válasza:
Látod ezért kell megválogatni a nőket, és nem csak szexelni velük, mert hiába jól néznek ki, ha egyszerűen belül gombások és igénytelenek. Remélem ebből tanultál és megmondod neki, bár nem tudom milyen nő az, aki nem tudja hogy gombás ott neki. Nem ismeri fel, hogy az nem normális folyása ami van neki. :o
14/14 A kérdező kommentje:
13. Kérdező. Abszolút igazad van. Dühös is vagyok magamra.
2021. máj. 28. 23:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!