Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy hónap maszti nélkül?

Egy hónap maszti nélkül?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok, és tegnap volt egy hónapja, hogy nem vertem ki.

Szerintetek mikor fog magától üritődni a "rendszer"? :D valakinek ilyen tapasztalata esetleg?

2021. máj. 26. 08:01
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Maszturbálni igazából nem természetes. Nem úgy születtünk, hogy maszturbálunk, csupán csak rászoktunk, mert jó érzés szétlőni magunkat g*civel, meg stb.

Utóbbi válaszoló: nem, ez nem hazugság, ugyanis bizonyíthatóan ezeket érzékelem magamon. Youtube-on is van egy csomó videó arról, hogy milyen pozitív eredményei vannak egy bizonyos idejű önmegtartóztatásnak. Nyugi, ha nem lennének ezek rám igazak, nem adnék nekik hitelt, de így igen.

2021. máj. 27. 11:56
 12/27 A kérdező kommentje:
Elnézést: "nem baromság"*
2021. máj. 27. 11:56
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

nem természetes? szerintem meg igen. persze, ha bebeszéled magadnak simán észrveheted magadon. mint ahogy én is észreveszem magamaon a tüneteket, amikor egy betegségről olvasok :) de ettől még hihetsz ebben, te dolgod, csak kérlek, ne téríts

szóval szerintem a szex az élet értelme, de el tudom fogadni, ha ezt te másképp gondolod. te tested, akkor ne maszturbálj.

2021. máj. 27. 12:09
 14/27 A kérdező kommentje:

"A szex az élet értelme"

Látszik is a hozzászóló hitelessége :)

2021. máj. 27. 12:15
 15/27 anonim ***** válasza:
49%
Nem, valóban nem természetes. Az hogy felfedeztük mint örömforrást, attól még alapvetően nem volt régen ez. Ezért szabadul meg a test magától általában éjszaka ettől.
2021. máj. 27. 14:02
 16/27 anonim ***** válasza:

mert mi értelme a létezésednek? ha még ennyi sem, akkor nagyjából semmi. egy nagyon pici porszemen fontoskodunk, mintha lenne bármi értelme és fontossága amit csinálunk. még a bolygónak is tökmindegy. a hegyek itt lesznek ezer év múlva is, neked meg nyomod nem marad. szerinted hol lesz az emberiség 1 millió év múlva. szerinted a sejtjeid miért álltak össze? az élet a reprodukció.

de tényleg ezen múlik a hitelességem

mint írtam ne maszturbálj. de olyan kijelentéseket ne tegyél amiről fogalmad sincs, csak ezt gondolod róla, illetve valaki azt mondta

2021. máj. 27. 18:57
 17/27 anonim ***** válasza:
#15 mikor régen. szerinted a maszturbálás vmi új dolog? emlősök mióta léteznek? és a madarak? akik a velünk élő őshüllők?
2021. máj. 27. 18:59
 18/27 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban hogy alapvetően a szex az régen, az őskortól kezdve a szaporodását szolgálta. Az hogy élvezeti értékét később felfedezték, az teljesen más kérdés.
2021. máj. 27. 19:08
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
#18 ez hülyeség. az hogy élvezed a szexet az evolúció alakította ki. az állatok is maszturbálnak, és nem csak az emlősök
2021. máj. 27. 19:12
 20/27 A kérdező kommentje:
Az állatok állatok. Mi emberek vagyunk. De ha az állatokkal példálózunk magunkkal párhuzamosan, ne nevezzük magunkat embereknek.
2021. máj. 27. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!