Egy hónap maszti nélkül?
19 éves fiú vagyok, és tegnap volt egy hónapja, hogy nem vertem ki.
Szerintetek mikor fog magától üritődni a "rendszer"? :D valakinek ilyen tapasztalata esetleg?
Maszturbálni igazából nem természetes. Nem úgy születtünk, hogy maszturbálunk, csupán csak rászoktunk, mert jó érzés szétlőni magunkat g*civel, meg stb.
Utóbbi válaszoló: nem, ez nem hazugság, ugyanis bizonyíthatóan ezeket érzékelem magamon. Youtube-on is van egy csomó videó arról, hogy milyen pozitív eredményei vannak egy bizonyos idejű önmegtartóztatásnak. Nyugi, ha nem lennének ezek rám igazak, nem adnék nekik hitelt, de így igen.
nem természetes? szerintem meg igen. persze, ha bebeszéled magadnak simán észrveheted magadon. mint ahogy én is észreveszem magamaon a tüneteket, amikor egy betegségről olvasok :) de ettől még hihetsz ebben, te dolgod, csak kérlek, ne téríts
szóval szerintem a szex az élet értelme, de el tudom fogadni, ha ezt te másképp gondolod. te tested, akkor ne maszturbálj.
"A szex az élet értelme"
Látszik is a hozzászóló hitelessége :)
mert mi értelme a létezésednek? ha még ennyi sem, akkor nagyjából semmi. egy nagyon pici porszemen fontoskodunk, mintha lenne bármi értelme és fontossága amit csinálunk. még a bolygónak is tökmindegy. a hegyek itt lesznek ezer év múlva is, neked meg nyomod nem marad. szerinted hol lesz az emberiség 1 millió év múlva. szerinted a sejtjeid miért álltak össze? az élet a reprodukció.
de tényleg ezen múlik a hitelességem
mint írtam ne maszturbálj. de olyan kijelentéseket ne tegyél amiről fogalmad sincs, csak ezt gondolod róla, illetve valaki azt mondta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!