Ez normális szex közben?
MULTISHOTTER!
vannak ilyenek, adj hálát az istennek :D
Hali!
Bevallom őszintén, pontos választ magam sem tudok erre találni, azonban érdekes maga ez az egész... Pláne az utóbbi időben, mivel lassan fél éve, hogy elkezdtem KEGEL-tornázni, ez a merevedésemre is jótékonyan hatott, sőt... második menet is simán belefért azóta. (Egy tartós erekcióval többx elmenni egymás után 5-10 perces kbségekkel.)
Nem tudom, hogy pontosan ettől van-e ez, de sztem ez többminden függvénye. Pl.: életmód, adottság, kipihentség, sportolás ill. KEGEL-tornázás... sztem ezek így összefügg7nek, és nem mindenki képes fenntartani a merevedését ennyi ideig... mondom, én is csak nemrég vettem észre magamon...
A KEGEL-torna egyébként a magömlést is befolyásolja, igaz, ez így azért me7 az élvezet rovására is, ha túlzottan "szabályozni" akarod. Ha szárazmagömlést akarsz, 1x nekem sikerült ezt is elérnem, sztem ez innentől szorgalom és gyakorlás kérdése.
Mindettől függetlenül neked, mint nemtomhányéves lánynak is csak javasolni tudom, így a hüvelyed edzett, rugalmas lesz, és később, ha majd 1x gyermeket szülsz, ennek a módszernek főleg akkor és azután ve7ed igggencsak jó haxnát!
Üdv :-) EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!