Ez normális szerintetek a végbélnél?
Sziasztok! Gondolkoztam, hogy a betegségek témába írjam e ezt, de ott kevésbé kapok jó vagy éppen kiemrítő válaszokat és ez kicsit kapcsolodik a homoszexuális témába is. Illetve a test ezen tájékán ti tudjátok szerintem hogyan kéne lennie. Szóval elöre is elnézést a témaválasztás miatt.
Az az igazság, hogy sokszor van székelési ingerem vagy ugy kellemetlen és diszkomfort érzésem van a lyuknál illetve urulogiai problémáim is vannak.
Tegnap kimostam magam és egy kemény dildoval(házilag csinált)-al kényesztettem magam, de régebebn is észrevettem, hoyg amikor gugolva noymom be akkor így hátrafelé viszi el a járat és mindig furcsáltam, hogy nem egyenesen megy fel. illetve amikor tiszta voltam és semmise volt bent akkor éreztem, hogy wcre kéne mennem, megprobáltam nyomni de valami dudor vagy ilyesmit nyomtam csak inkább ami ugye nemjön ki és megtapogattam, hogy mintha a bél fala mögött lenne valami és az nyom az okozza az érzést valszeg. Prosztata daganat tünetei is ugy ahogy stimmelnek. És félek, hogy az. De ez tényleg nem egy ksi pup volt, hanem így egy puha valami, ami igazából kise tapintható a széle.
De inkáb a kérdésem az lenne, hogy ott normális esetben tényleg van egy nagy kanyar vagy ilyesmi vagy ez nem normális és nálatok nincs? Szóval nem feltétlen orvosi vélemény érdekel most.
21/F Még nemvolt senkim szóval nemtudom milyennek kéne ott lennie.
"Vízelési nehézségem,kellemetlen érzésem, ingerem van és mintha nemtudnék kiűrülni, max maszturbáció után."
Ez szerintem elég indok hogy elmenj orvoshoz vele. Ha gyulladás vagy valami elváltozás van azt kezelni kell. Fiatalon is lehet ilyen simán.
1. Komolytalan így távdiagnosztizálni, mutasd meg szakembernek, ha aggaszt.
2. Nem lehet, hogy simán csak a prosztatádat érzed, amikor benyúlsz magadnak?
3. Prosztata daganat ebben a korban nagyon valószínűtlen.
4. Ha aggódsz, csináltass a háziorvossal vérvételkor egy PSA-t, az jelezné, ha valami rosszindulatú dolog lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!