Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki kétszer is mutál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves vagyok, egyszer már mutáltam, kb 16 éves koromban. Túlsúlyos fiú voltam, igazából nem volt olyan látványos a kamaszkorom mint a kortársaimnak, a hangom csak minimálisan lett mélyebb, és máshol sem történt jelentős változás. Kb egy éve életmódot váltottam, azóta rendszeresen edzek és oda figyelek arra is mit eszek. A magam részéről vissza vissza köszönnek az utóbbi egy két hónapban a pattanások, a testszagok, viszont nagyon sokan mondjak, hogy újra elkezdtem mutálni is. Lehetséges ilyen? Mármint létezik második kamaszkor és pubertás?

2021. ápr. 21. 17:58
 1/1 anonim ***** válasza:
A fogyás miatt lehetnek furcsaságok, akár hangban is, de nem, nem hiszem, hogy kétszer mutálnál, szerintem ilyen nincs.
2021. ápr. 21. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!