Magyarország körül melyik országban tudom sterilizáltatni magam 22 évesen?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 23:04
2/32 anonim válasza:
Miért akarsz 22 évesen egy töketlen tóni lenni? Ez rohadtul nem vonzó ám!
3/32 anonim válasza:
Szerintem lehet,hogy megbánnád.
Fölöslegesen ne csonkítsad magad, vagy hogy mondjam ezt neked.
4/32 anonim válasza:
*Én arra gondolok,hogy egyáltalán meg se lehetne magyarázni helytálló érvvel,hogy miért tenne vki ilyet önszántából, tehát nekem pl ez értelmetlen lenne.
6/32 anonim válasza:
Használj óvszert! Elcseszik a műtétet, egész életedben merevedési problémáid lesznek!
7/32 anonim válasza:
A pedofilokat szokták sterilizálni jobb helyeken!
8/32 anonim válasza:
Szlovákiáról tudok.
Károgókkal ne törődj, a te tested, a te döntésed. Egy ilyen műtétet nem vállal be senki hirtelen felindulásból, aki kés alá fekszik, az elég biztos a dolgában. Hosszú távon jobb megoldás ez, mint a kiszakadt gumin, kihagyott tablettán parázni, vagy abortuszra menni.
Ha netalán mégis meggondolnád magad x év múlva, akkor sincs veszve, létezik már helyreállító műtét vagy lombikorogram.
9/32 anonim válasza:
Ne hallgass senkire! A te tested a te döntésed! Én támogatnám, hogy több férfi megcsináltassa, mert sokkal biztonságosabb, mint bármilyen fogamzásgátló.
10/32 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ez visszafordítható művelet, éppen ezért nyilvan ha engedelyezett is, akkor feltetelei vannak. Peldaul eletkor, lefagyasztott ondó, vagy meglevo gyerekek. Ennek neked kell utana nezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!