Milyen érzés körülmetéltnek lenni?
Figyelt kérdés
Lehet hogy megcsináltatom, mert rövid a fitymafékem, ami miatt nem tudom teljesen hátrahúzni, meg látványra, a fedetlen makk érzésére sokkal jobban tetszik, illetve eléggé meggyőzőek a metélt férfiak között végzett egészségügyi felmérések is és a tisztaság is. Több lányt hallottam arról beszélgetni, hogy szerintük szebb. Még nem vagyok biztos benne, hogy megcsináltatom. Főleg olyanok válaszát várom, akik saját elhatározásból döntöttek a metélés mellett, de nyugodtan írhatnak olyanok is akiknek egészségügyi okok álltak a háttérben vagy olyan lányok, akiknek a barátja metélt. Milyen érzés volt először meglátni? Tetszik a végeredmény? Jobb lett? A szex milyen lett utána? Igazak az előnyök, valóbban? Jól döntöttetek? Megbántátok?2021. ápr. 8. 19:05
11/12 anonim válasza:
Elég a féket átvágatni, nekem is úgy van, teljesen jól működik.
12/12 Csupasz makk válasza:
Nekem szűkület miatt kapták le a fitymámat 12 éves koromban. Rosszul voltam a látványtól, amikor megláttam, hogy ennyire erősen megmetszették a pöcsömet, kamaszkoromban nagyon szégyenltem a kurta farkamat. Több mint 30 év után nekem a metélt farok teljesen természetes, ma már el sem tudnám képzelni fitymával a cerkámat. Nagyon jó érzés, hogy feszesre van vágva a farkam, különösen nyáron nagyon előnyös, hogy a makkom mindig teljesen szabadon van, szellőzik és nem termelődik fitymafaggyú. Nekem nagyon tetszik, hogy mereven a makkom pereme alatt 2-2,5 cm-re van a jól látható heg, szerintem sokkal férfiasabb, ha a makk teljesen le van csupaszítva. Nagyon örülök annak, hogy a doki ennyire megkurtított. Körülmetéltetted már magadat? Ha még nem, ne késlekedj, elképesztően jó érzés, hogy körül vagyok metélve, te is élvezni fogod, ha begyógyult a seb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!