Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Elvágtam hajnyíróval a hímvess...

Elvágtam hajnyíróval a hímvesszőm! Bajom lehet belőle?

Figyelt kérdés
Hajnyíróval szőrtelenítek. Nekem picit a hímvesszőm alja is szőrős a belső oldalán, ami lankadtan a zacskó felé néz! Azonnal lefertőtlenítettem még pálinkával is, és steril kötözővel bekötöttem! Nem olyan régen megnéztem, amikor levettem picit még vérzett. Ebből nagy baj lehet még? Légyszi rendes válaszok jöjjenek!

2021. ápr. 8. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. ápr. 8. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem levagtad, nem kell ennyire panikolni, elofordul.

Inkabb igyal abbol a palinkabol, szukseged van ra :D

2021. ápr. 8. 12:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pár nap és begyogyul. Ez olyan mint amikor az arcod megvágod a borotvával borotválkozás közben. Nem lesz gond, be aggódj!
2021. ápr. 8. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:
14%
Sajnos ezen a testtájon tágult visszerek vannak és így a vérzés nehezen áll el. Ezért kell otthon timsót tartani. Több lesz az, mint pár nap, amíg begyógyul.
2021. ápr. 8. 12:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz gond, de miért pálinkával fertőtlenítesz? Gyógyszertárban lehet kapni lófing összegért fertőtlenítőt, ami direkt az ilyenekre van kifejlesztve, és ténylegesen tiszta alkohol.
2021. ápr. 8. 12:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért pálinkával, mert nem volt itthon gyógyszertári alkohol, viszont valamivel le kellett.
2021. ápr. 8. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az alkohol nem ideális sebfertőtlenítésre, úgy tudom, lassítja a sebgyógyulást. Persze még mindig jobb, mintha elfertőződne. Patikai fertőtlenítővel jobban jársz. Nekem a szüleim autójának lejárt mentődobozából visszaszerzett régi betadine van, be kell valljam hogy lejárt ez is 10 éve, de hat :-) Ha jódérzékeny vagy, akkor másmilyen kell, de olyat is kapsz.
2021. ápr. 8. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:
25%

7-es, az alkohol jó fertőtlenítőszer hogyha nincs kéznél más. Az tény, hogy nem minden seb tolerálja jól, de egy ilyen még simán.

Kérdező, ilyennek kellene hogy legyen otthon, mert bármikor történhet valami olyan, ami miatt kell. Ez most semmi több, mintha megvágtad volna az ujjad és vérezne. Ne parázz.

5-ös voltam

2021. ápr. 8. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#8, igen, erre értettem, hogy még mindig jobb, mintha elfertőződne. Szóval pont akkor, ha nincs más. De lehet, hogy félreérthető volt :-)
2021. ápr. 8. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!