Munkahelyen felmondtak 1 het mulva esedekes, betegallomannyal huzhatom meg?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 23:01
1/11 A kérdező kommentje:
Egy multi ceg 58 eveses elküld apr. 15 el . Betegallomanyba ha elmegyek meghosszabodhat?
2021. ápr. 7. 23:02
3/11 anonim válasza:
Nem. Mivel a felmondás előbb volt.
4/11 A kérdező kommentje:
Nincs felmondas meg fel eve vagyok hatarozottal.
2021. ápr. 7. 23:13
5/11 anonim válasza:
Ha még nem adtak felmondást csak szóban említették akkor igen. Fél évig el tudod húzni ha olyan az orvosod...
6/11 anonim válasza:
Táppénz alatt is ki tudnak rúgni.
7/11 anonim válasza:
Milyen érdekes hogy azt a fontos tényt nem említetted hogy határozott idejű szerződés. Egyébként akkor is el tudnak küldeni, de ki kell fizessek a béredet a határozott idő végéig! Tehát ha most elkuldenek, fel évi béred jár! Azzal sokkal jobban jársz mint a tappenzzel. Második voltam.
8/11 anonim válasza:
Illetve ez se egyértelmű hogy most fel éve vagy ott, vagy még fel év van hátra. Lényeg, hogy a határozott időd végéig jar a bér, ha előbb elkuldenek, kivéve ha valami olyan miatt küldenek el, ami rendkívüli elbocsatas (karokozas, stb) történik és ez bizonyíthato is.
9/11 A kérdező kommentje:
8/8 semmi karokozas nincs. Fel ev letelte utan /adtak meg egy honapot/. Nem a munka miatt. Van egy ket összeferhetetlen nő. Vezrtőseg valtas volt ami egyik nő javara szolgalt. Ő 80 szamlat csinalt egy honap alatt en 280 at. Megis ő marad. Szemet multi cég.
2021. ápr. 8. 08:47
10/11 anonim válasza:
Valószínűleg ő szimpatikus a vezetőségnek. Én is így jártam, tavaly márciusban elkuldtek 5 év után, a fiatalabb kolléganő tartották meg, pedig nem volt akkora gyakorlatát és munkabirasa, pénzügyek vagyok én is.
Aztán hogyhogy nem, 4 hónap múlva a fiatalabb kolléganő is kirugtak, azóta folyamatosan látom a cég hirdeteset, valószínűleg nem nagyon találnak megfelelo és szimpatikus embert. Meg is érdemlik.
Viszont velem nagyon jót tettek. Szuper másik helyet találtam 7 (!!??) nap alatt, azóta is itt vagyok. 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!