Mit tegyek ha körülmetélt szeretnék lenni?
Egyik haverom egy török lánynak udvarolt, aztán még a körülmetélést is vállalta a muszlim házasság előtt, ami az após kívánsága volt. Ilyen is van.
Másik ismerősöm a zsidó vallású barátnője miatt tért át, s bár nem részletezte a dolgot, gondolom ő is kés alá feküdt a párja miatt.
A zsidóság nem térítő vallás, tudtommal megpróbálnak lebeszélni róla.
De ez a magánügyed, ebbe nem lenne szabad beleszólnia senkinek. A törökös eset nagyon taszít, hogy nem tud elfogadni ép testtel.
De hogy ne offoljak: a higiéniai előnyöket, amiket írtál, a nyugati világban nem teljesen igazak. A kutatások leginkább afrikában mutatták ki, ahol fürdés helyett tényleg jobb metélni a ffiakat.
Én személy szerint a hátrahúzva tartáshoz ragaszkodom, az pont elég.
Ha meg metélkedni akarsz, tényleg ne a netre hallgass, hanem kísérletezz magadon. Sztem csak akkor vágj bele, ha tudod, milyen lesz a végeredmény. Fiúktól tudom, így tesztelték magukat: Spoon method, how tape back the foreskin, autocircumcision.wordpess
Az ellenzőket is érdemes meghallgatni a doki előtt, ha tudnak érvelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!