Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem kell a piszoárnál...

Miért nem kell a piszoárnál is megtörölni a péniszt?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%
Nem karos. Ha az lenne, akkor az evolucio soran megvaltozott volna a penisz belso formaja. Nem hiszem, hogy az osemberek torolgettek magukat. :)
2021. ápr. 5. 16:41
 12/14 anonim válasza:
70%

Csatlakoznék az "5 százalékhoz", ugyanis én is mindig megtörlöm, letörlöm és pont leszarom, hogy a piszoárnál hányan állnak mellettem. Nekem ez így higiénikus, tisztább érzést ad.

A kérdés nem az hogy kell vagy nem kell, hanem, hogy te hogy szereted.

Egyébként volt szerencsém olyan férfi mosdóban lévő piszoárhoz, ahol mindegyik mellett volt lehetőség papírt húzni és szemetes, hogy utána be lehessen dobni a használt papírt. Nagyon tetszett.

2021. ápr. 7. 21:36
 13/14 anonim ***** válasza:
63%
Nyilván lány vagy kérdező, ezért megnyugtatlak, hogy bizonyos életkor után (ez legyen mondjuk 15-20 éves kor között) a férfiak nagy része (az itt válaszadók alapján 95%) kifejleszti magának azt a műveletsort amivel cseppmentessé tehető a pénisz vizelés után. De ahogy látom amiatt az öt százalék miatt sem kell aggódnod akinél ez nem fejlődött ki, mert ők meg papírzsepiznek.
2021. ápr. 8. 08:44
 14/14 Bigbenn válasza:
Nem kell? 😁
2021. ápr. 12. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!