Az mennyire ciki ha valakinek a haverja elott van merevedese ?
Mondjuk tegyuk fel egy oltozoben vagy mondjuk atoltozeskor. Ti mennyire tartjatok ez gaz dolognak.
Velem megesett pl. hogy ottaludtam es a szobaban oltoztem at es felallt. Nyilvan ilyenkor nem szol a masik de mit gondol? Ti mit gondolnatok?
Egyáltalán nem tartom cikinek. Ami a kérdezővel megesett, hogy átöltözésnél volt merevedése, annak rendszeres tanúja voltam más szituációban. Reggelente úgy indultam iskolába, hogy az utca elején lakó osztálytársamhoz mentem előbb, majd együtt mentünk tovább a suliba. Legalább minden második vagy harmadik alkalommal előttem öltözött ilyenkor, minden szégyenlősség nélkül ledobva a pizsama alsóját, és láthattam, ahogy meredezik a szerszáma, még az alsóból is kilógott rendszerint, majd az egész berendezést bepréselte a farmerjába.
Időnként előfordult a fiúöltözőben is hasonló (testnevelés óra előtt és után), de ott azért igyekeztek eltakarni vagy elfordulni a srácok, amennyire lehetett, bár nagyobb ügyet senki nem csinált ebből.
Hogy mit gondol a másik? Néha azt gondoltam, hogy irigylem az adottságait, meg persze olyan is volt, akivel nem cseréltem volna...
Szeritem se tema max ha homofob de nem hiszem mert akkor megütöt volna.
Ne gondold tul azert van farkad h alljon es lathatod Komenteken is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!