Egyik ismerősöm 100%-os avokádó vajat fecskendezett a pénisz bőre alá mert nem volt pénze vastagitò műtétre, mennyi idő alatt szívódik fel?
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 15:12
11/19 anonim válasza:
Sok elképesztő kérdést olvastam már itt, ezért magas az ingerküszöböm már, de ettől kigúvadt a szemem. Mégis miért csinána bárki is ilyet könyörgöm, hol olvasta az az agyalágyult ismerősöd, hogy ez beválik??
12/19 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem hogy ez a kérdés kamu
13/19 Metionin válasza:
12. Valamikor volt egy ilyen hír a neten hogy egy külföldi fickó beinjekciózta a péniszét mert azt hitte hogy attól nőni fog, szerintem onnan van az ötlet.
14/19 anonim válasza:
Vazelint szokták belenyomni. De az sajnos a valóság, mert azt tényleg vannak akik megcsinálják.
12-es voltam.
15/19 anonim válasza:
Holnapra már igazi lób@szó lesz
16/19 anonim válasza:
Lehet a disznózsír is jobb lett volna.
17/19 anonim válasza:
Mond meg az " ismerősödnek " hogy olvassa ezt el.
18/19 anonim válasza:
#17: hát igen... ez a tipikus "aki hülye haljon meg" műfaj.... :))))
19/19 anonim válasza:
Ilyen is van? Ha én ezt elöbb tudom...
Na mindegy, holnap kipróbálom! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!