Fitymatúllengésre mit ajánlanak vagy mit javasoltok?
Nem feltétlenül kell körülmetélni. Próbáld esetleg hátrahúzva tartani, hogy a makkod szabadon legyen. Illetve ha rendszeresen mosod melegvizzel, szappannal akár naponta 2x 3x is, akkor nem hiszem hogy gond lesz.
Az esztétikai szempont az más. Szerintem van akit nem zavar, sőt kimondottan tetszik neki. Nekem pl. nagyon bejön. (Igen, meleg vagyok.)
Ha semmiképpen nem tudod elfogadni magadon, akkor viszont tényleg marad a nyisz-nyisz.
Nem muszáj a körülmetélés, de az a legegyszerűbb.
Ha nem akarsz ilyen drasztikus megoldást, akkor pedig nagyobb figyelmet kell szánnod a tisztán tartásra. Nem elég az esti zuhanykor megmosni. Ha nem szoktál rá eddig, akkor kezd el vizelés után megtörölni egy darab WC papírral vagy nedves törlőkendővel megtisztítani, hogy tiszta és száraz legyen. A gombára pedig keress valami vénynélküli krémet, ha eddig nem tetted meg.
Ebből a legutóbbi hozzászólásodból az jön le, hogy nem húzod hátra vizeléskor és nem is tisztítod meg utána. Javíts ki ha tévedek. Ha folyamatosan smegma (túró) van a fitymád alatt, akkor nem szentelsz elég figyelmet a higiéniára.
Én nem hallottam még részleges és teljes körülmetélésről. Szerintem csak egyfajta van. Ha rászánod magad, akkor ne izgulj miatta. Teljesen férfias fogsz maradni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!