Minoxidilt lehet hasznos szakállra is?
Na most, én azt olvastam, hogy ez egy hajnövesztő szer vegyülete, amire esküdöznek jópáran, hogy szakállra is jó, mert ez hűdeha szembemegy a genetikával. :D
Megmondom őszintén, én genetika párti vagyok, de egy minimális szőrzet hiányzik oldalról, és érdekelne, hogyha esetlegesen megrendelem, lehet némi haszna is az adott felület felsűrűsítésére?
Tapasztalatok, és vélemények egyaránt érdekel, mert a téma is szerintem köztünk férfiak közt egy egész jó beszélgetést kezdeményezhet, legalább is szerintem. :D
Előre is köszi!
Egy év alatt szinte teljesen betöltötte az arcomat, ne hallgass a fentebbiekre. Nem csak a genetikán múlik, ha csak azon múlna, már akkora szakállam lenne, mint a Mikulásnak. Életmód, táplálkozás, millió tényezője van, ahol vannak szőrtüszők (márpedig szinte mindenhol vannak, ahol nem erősödött meg, ott is), ott meg tudod vele növeszteni. És igenis, van tudományos alapja, a pontos hatásmechanizmusa az, ami nem ismert. Lokálisan vérbőséget okoz, és káliumcsatornákat nyit (de ez már molekuláris sejtbiológia).
Ha bírja az oldóanyagot az arcod, és nem tapasztalsz szívdobogást, nyugodtan próbáld ki hosszabb távon, akár dermarollerrel kiegészítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!