Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Androgen alopician, hormonális...

Androgen alopician, hormonális kopaszodásom van, de csak 18 vagyok. Ez visszaforditható? Van esetleg valakinek pozitív tapasztalata ilyen téren?

Figyelt kérdés
A családból senki sem kopasz egyébként. Minden vizsgálaton voltam már a hajhullás okát keresve, mind negatív lett. Haj orvosnál is olvatam, neki volt a diagnózisa az alopecia. 2 éve kezdött körülbelül,jelenleg a hajam láthatólag megritkult és folyamatosan hullik. Minden felé hajnovesztőt, hajvitamint, samponokat megvettem már. Legdrágábbakat a siker miatt, de sajnos semmi sem változott. A doki felvetett egy hormonális ötletet is ha az ő kevert hajkencéje sem vállna be,de az csak a kopaszodás megállítását segíti elő. Ha sikeres lenne a hajam újra növesztése érdekében finasteride-t és minoxidilt iratnék urulogussal, beválhat?

2019. márc. 12. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, annyira nem vagyok jártas a témában,de ezt a videót azért itt hagyom.

[link]

2019. márc. 12. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen. Kizárólag a finaszteridnek és a minoxidilnek van valós hatása a férfi hajhullásra, másra költened kidobott pénz.
2019. máj. 9. 21:14
 3/7 anonim válasza:

Én is próbáltam a finasteridet beszerezni anno, de lebeszéltek az orvosok róla. (gondolom tudod mi a mellékhatása)

Viszont ajánlották a csepegtetős minoxidilt.

5 % os FOLIGAIN-t keresd

Én kb 8-9 hónapja használom, és nekem be vált.

Még nem nőt hosszúra a hajam. De a halántéknál már bőven visszanőt a hajam, csak ugye még kb 1-2 cm-er.

Magyar oldalon is árulnak, de mostanság följebb ment az ár. drogeriaplusz.hu

Külföldiben ezt ajánlom. Olcsóbb és kedvezmények is vannak. +ingyen posta 12k fölött.

[link]

Vagy ebay, de onnan még nem rendeltem, nem tudom mennyire eredeti.

2019. jún. 20. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Teljesen megéri a finasteride, én 1,5 éve szedem és gyakorlatilag teljesen megszűnt a hajhullás.

Mellékhatás nálam: zéró

2020. márc. 21. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
4: Hogyan szerezted be ha nem titok? Nekem még nem sikerült.
2021. ápr. 19. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia 4. vagyok.

Nekem egy hajklinikán írják fel, ahol hajbeültetést is végeznek. BP-en.

2021. ápr. 19. 20:42
 7/7 anonim válasza:
Szia 4-es, márka nevet esetleg tudsz mondani meg adagolást?
2022. júl. 20. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!