Ciki a csaladtagok elott az ejszakai magomles miatti folt a lepedon?
Hajnalban / reggel felkeles elottvolt magomlesem, es ezert tiszta folt lett a lepedo.
Anyam meg bejott reggel a szobaba miutan kimentem mosdoba, mikor meg kijottem onnan csak azt lattam hogy lehuzza a lepedot.
Aztan lattam h odapillant a pizsamagatyamra ami szurke ezert meg full latszodott rajta. Nagyon cikinek ereztem. De aztan nem kerult szoba.
Nektek elofordult mar ilyen? Vagy ez mennyire ciki?
Velem nem fordult elő ilyen, de
Fiús szülőként, felnőttként nagyon jól tudjuk a serdülés és felnőtté válás folyamatát. Ez annyira természetes, hogy ilyen megtörténhet, hogy a felnőttek szemszögéből nem ciki. Azt értem, hogy te miért érezheted ezt.
Más: Privát üzenetet két okból is kaphatsz. Vagy tényleg rádcuppannak a kis kíváncsi fáncsik vagy azért, mert sok a lepontozó és esetleg úgy szeretnének választ adni, hogy feleslegesen ne pontozzák le őket... Sajnos nem csak a perverz, kérdéshez nem tartozó dolgokra nyomnak az emberek nem tetszést... Lehet ez valakinek fontos. Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!