Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ciki a csaladtagok elott az...

Ciki a csaladtagok elott az ejszakai magomles miatti folt a lepedon?

Figyelt kérdés

Hajnalban / reggel felkeles elottvolt magomlesem, es ezert tiszta folt lett a lepedo.

Anyam meg bejott reggel a szobaba miutan kimentem mosdoba, mikor meg kijottem onnan csak azt lattam hogy lehuzza a lepedot.

Aztan lattam h odapillant a pizsamagatyamra ami szurke ezert meg full latszodott rajta. Nagyon cikinek ereztem. De aztan nem kerult szoba.

Nektek elofordult mar ilyen? Vagy ez mennyire ciki?

2021. márc. 19. 19:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
En senkinek nem irtam privatot. Viszont nekem is irtak.. kar volt kiirni az ilyenek miatt
2021. márc. 19. 22:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2021. márc. 19. 23:30
 13/15 anonim ***** válasza:
velem is fordult elő ilyen de megbeszéltük
2021. márc. 20. 09:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Velem nem fordult elő ilyen, de

Fiús szülőként, felnőttként nagyon jól tudjuk a serdülés és felnőtté válás folyamatát. Ez annyira természetes, hogy ilyen megtörténhet, hogy a felnőttek szemszögéből nem ciki. Azt értem, hogy te miért érezheted ezt.

Más: Privát üzenetet két okból is kaphatsz. Vagy tényleg rádcuppannak a kis kíváncsi fáncsik vagy azért, mert sok a lepontozó és esetleg úgy szeretnének választ adni, hogy feleslegesen ne pontozzák le őket... Sajnos nem csak a perverz, kérdéshez nem tartozó dolgokra nyomnak az emberek nem tetszést... Lehet ez valakinek fontos. Nem tudom.

2021. márc. 23. 13:43
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
EGy normális szülő eleve felkészíti a fiúgyermekét időben, és a nemi felvilágosítással együtt ezt a jelenséget is elmagyarázza....
2021. márc. 23. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!