Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pirosas folt a makkomon mi...

Pirosas folt a makkomon mi lehet és mitől múlna el?

Figyelt kérdés

Már hónapok óta a makkomon van egy pirosas folt, magától nem múlt el eddig sajnos.

Nem viszket, nem fáj, bár picit érzékenyebb, ha megnyomom, amikor fel van húzva a bőr. Nincs se kidudorodva, se bemélyedve. Csak egy ilyen folt van rajta, nem növekszik, máshol a testemen nincs kiütés. Szaga sincsen. Nem nehéz felhúzni sem a bőrt.

Utánaolvastam neten, hogy mik lehetnek, de nem igazán illett egyik megbetegedésre sem, passz.

Szexuális életet már hónapok óta nem élek.

Nemrég szedtem antibiotikumot másra, az után sem múlt el.

Betadinnal is kentem már, eleinte rószaszínessé változott rajta a bőr, de aztán abbahagytam és most megint piros.

Én arra is gondolok, hogy lehet csak el van vékonyodva ott a bőr, nem tudom.

Maszturbálni is kb 3-4 naponta szoktam.

Neogranormon vagy bepanthen esetleg segíthet?

Mi lehet ez?

2020. nov. 22. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Gomba
2020. nov. 22. 21:17
 2/7 Angel3000 ***** válasza:
Szia! lehet erôs pisi kicsipôdés is! De Ahogy az 1-es irta, gomba is lehet! Làtattlanba nehéz eldônteni! Ha van rà mòd légyszives privàtban egy fényképet kûldeni ròla! Ûdvôzletem!
2020. nov. 22. 21:55
 3/7 A kérdező kommentje:

Na, most viszont hátrahúztam a bőrt, alatta viszont nedvesebb volt, megvártam mire megazárad és visszahúztam, aztán megint hátra. Viszont ahogy húztam hára a fitymát, úgy odatapadt a makkomról a bőr azon a részen, jött le és elkezdett vérezni :/

Eddig ilyen még nem volt

Szóval most betadin majd és valszeg minden nap bekenem betadin + neogranormon és nem húzom vissza a bőrt, hátha meggyógyul

2020. nov. 22. 22:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Mintha a pirosság enyhült volna, viszont nedves, váladékos a felülete a makk azon kis részének.

Remélem a napi 2x tisztálkodás, Betadin + Bepanthen/Neogranormon segít rajta

Másnak esetleg hasonló tapasztalat? Mit javasolnátok?

2020. nov. 24. 15:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki 1 hét napi 3x Betadinozás után már nem váladékozik és színre is sokkal jobb. Kezdek megnyugodni :). De még folytatom a Betadinozást
2020. nov. 28. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Hali! Régi kérdés, de most nekem is hasonló… Ha esetleg ezt látod, a betadin segített? Elmúlt tőle a gond?
2023. máj. 22. 14:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem annó olyan problémám is volt, azzal kezdődött ez az egész, hogy egy pici helyen elkezdett nedvezni/vérezni a makkom, szerintem elvékonyodott ott a bőr, és ezért. Pirosas volt. Utánaolvastam, hogy az úgynevezett Balanitis lehet az ok. Azt csináltam, hogy minden nap 2x megmostam, hagytam hadd száradjon meg, és nem húztam vissza rá a bőrt sem órákig. Bekentem betadin kenőccsel is. A vérzés/bőr elvékonyodás el is múlt. Viszont ahol betadinnel bekentem, ott piros maradt, ami kissé zavar, mert petyhüdt állapotban látszik, hogy másabb színű ott. Viszont ha feláll, akkor érdekes, mert akkor meg abszolút egységes a színe :D. Egyébként azt tanácsolom, hogy menj el vele urológushoz, sajnos én sem mentem el, inkább utánaolvastam, pedig amúgy még mindig gondolkozom, hogy el kéne menni, hogy biztos ami biztos, azt mondja hogy teljesen jó és megnyugodjak :D
2023. jún. 13. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!