Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ajánlanátok valamit a farpofák...

Ajánlanátok valamit a farpofák között kirepedő bőrre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet időröl időre visszatér az hogy kireped a hátsómon a vágánynál a bőr. Konkrétan a végbéltöl hátrafelé feljebb függölegesen ahogy a két farpofa találkozik. Neugranormonnal kenegetem, szokott használni, de nem véglegesen. Sajnos munkából adodoan sokat ülök, gondolom ez nagyban hozzájárul. Tudtok ajánlani valami megoldást erre? Más krém, ülöpárna vagy valami hasonló segíthet?
2021. márc. 9. 23:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Canesten, terbisil, vagy hasonló gombaellenes krém.
2021. márc. 10. 00:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Probáltam már a sima canesten és a plusz krémet is. Azt nem irtam, hogy nemrég voltam bördokinál, aki megállapitotta hogy ekcémám van az arcomon ill. intim területen is, de én balf*sz idegességembe elfelejtettem megkérdezni tőle ezt, hogy ez összefüggésbe van e azzal. Írt föl egy flucinár krémböl és egy másikbol állo keveréket, ami hatásos is, de ide nem kentem még mert nem tudom szabad e. Van a kettő között összefüggés, gondolom igen.
2021. márc. 10. 06:30
 3/8 anonim ***** válasza:
55%

Kedves 1-es Canesten ugyan minek? Mi a fészket fenéért ajánlgatsz gomba elleni krémet, arra hogy bepálik neki a farpofái között, kiszárad és berepedezik a bőr??? De komolyan miért? Mindenre ezt használod? Te ezt rakod öntetnek a salátára is???????

Kérdező, babapopsi krémek tudnak segíteni, Sudocrem, Neogranormon. De javaslom egy kis baba púdert reggel az adott területre, este fürdés után pedig kend be

2021. márc. 10. 06:35
 4/8 A kérdező kommentje:
3-as: Köszönöm a tippeket! Most is Neugranormonnal kenem, gondolom a púdert csak akkor kezdjem majd el használni ha már valamennyire begyogyult a repedés.
2021. márc. 10. 06:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy csak kirepedt?

Keress rá arra, hogy Sinus pilonidalis! Nem lehet, hogy erre gondolsz? Mert

ha ez az, akkor fenti krémek egyikétől se fog elmúlni sajnos, és a kezelése műtéti.

2021. márc. 10. 09:32
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ös: igen biztos. Rákerestem arram amit küldtél de nem ilyen. Csak egy hosszanti repedés van, ami a neugranormon hatására össze szokott forrni, csak késöbb ismét kireped. Az a baj hogy egész nap ülök, reggel a buszon 1 orát, 8 és felet a munkahelyen aztán megint 1 haza, majd este a szám gép elött 1 ora kb aztán megyek aludni. És szerintem ez az oka hogy nem gyogyul be rendesen.
2021. márc. 10. 09:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát azért érdemes lenne megnézetned szakorvossal is, mert amit írsz (ülőmunka, hosszanti seb) pont ráillik erre a betegségre.
2021. márc. 10. 09:51
 8/8 A kérdező kommentje:
A honaljaimon is van hasonlo, de ott nincs kirepedve, csak piros. Ott is idöszakosan erösödik és gyengül. Ahogy irtam a börgyogyász irt fel krémet a többi területre, csak azt itt nem merem használni. Az is baj hogy pont ott nől ször ami szerintem negatívan hat a gyogyulásra. Azt észrevettem hogyha leborotválom akkor már akár másnapra sokkal jobb de ahogy nöni kezd egy idö után ismét elöjön. Kb ugyan ez a hónaljakon, csak repedés nélkül.
2021. márc. 10. 13:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!