Húspéniszhez hordható fecske?
18 centi nem a világ, ha valaki azt hinné az nagy...(nekem 22 van és vastag is, mégsem mondom, hogy nagy még erre sem, inkább a vastagságára mondom, hogy na az tényleg felső kategóriás :D Szerintem a valóban nagy az 25 cm-nél kezdődik).
A fecskéről meg szokj le :D Mit csúfkodsz benne...hordj tangát , abból tuti kilaffanik hehe boxert hordj amúgy.
Szerintem nem feltétlen kell közölnöd vele, hogy a méreteid miatt nem jönnek be a fecskék, elég annyi, ha elmondod neki, hogy neked most már a boxeralsók tetszenek és kész. Nem kell ehhez tudnia a piszkos részleteket :D Aztán a használtaktól kezdve lassan lecseréled őket.
Úgy tudom amúgy, hogy az sem egészséges, ha szűk, de az sem, ha egyáltalán nem tart semmit.
Remélem, idősebb koromra nekem is akkora lesz :D
És rendben, köszönöm, de lehet, hogy egy számmal nagyobb fecske is elég? Vagy mindenképp a boxer?
Hát, amelyik neked szimpatikusabb, kényelmesebb. Növésben vagy még úgyis, nem hiszem, hogy anyud problémázna, hogy nagyobb alsó kell.
A boxer amúgy szerintem sokkal szexibb. És mivel már volt alkalmam hordani is, szerintem iszonyat kényelmes... :D
2 lehetőség van
1. te veszed az alsóidat,
2. szólsz anyukádnak hogy már nem nagyon férsz bele, más fazon kell
nem tudom milyen a kapcsolatod anyukáddal, de gondolj arra, régen ő rakott tisztába, mosdatott, látta már a kukidat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!