Mennyire káros, ha fecskéről rendes boxerre váltok?
Kaptam Egy csomag rendes boxeralsót (értsd, nem feszülős, sztreccs, hanem az eredeti laza bokszer) és nagyon jó hordani. Számomra másokon is izgató, bár ez most nem tarzozik ide. Feszülős boxer is csak egyszer volt rajtam, de az nagyon nem jött be. Nem lehet belőle probléma, hogy mindent körülölelő, teljes tartás és alátámasztás után, amit a fecske ad, egy olyan alsót hordok, amiben minden csak lóg? (Herecsavarodás, visszér, nem tudom még mik). Nem egetverő probléma, csak szeretnék tisztában lenni vele. Előre is köszi a válaszokat
22/f
Teljesen mindegy melyiket hordod. Nincs komoly egészségügyi kockázata annak sem ha lóg meg annak sem, ha feszülős naciban van.
Bátyám egész életében lógós boxert hordott, nekem a fecske majd a feszülős boxer jött be. Nem lett belőle semmi.
A férfi nemi szerveket semminek sem kell tartani. Erről a természet gondoskodott.Az sem véletlen,hogy testen kívülre kerültek.
Teljesen felesleges erről itt beszélni mert vannak olyanok,akiket úgy sem lehetne meggyőzni.
Akkor ezt gondold végig úgy, hogy az emlősök közül hányon van fecskenaci? Aztán mégis szaporodnak mint a nyulak ... meg a többi emlős. Szóval érted.
Az az alap, hogy lóg. Ennek is megvan a funkciója. A spermiumok egészséges fejlődéséhez megfelelő hőmérsékletre van szükség. Ezt a zacsival szabályozza a szervezet. Ha hideg van akkor a zacsi összehúzódik, így a herék közelebb kerülnek a testhez ami melegíti őket. Amikor meleged van, a zacsi is ellazul így távolabb kerül a testedtől. Lényegében az volna a káros, ha az alsónacival hozzápréselnéd a heréid a lágyékodhoz mert így a hőszabályozó nem igazán tud érvényesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!