20 vagyok, ha hozzaerek a makkomhoz faj, de per pillanat mikor hozzaerek valamelyik ujjamal nem erzem, hogy faj csak miutann leveszem rola az ujjam. Mitol van ez? (szuz vagyok)
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 23:46
1/7 anonim válasza:
Ne maszturbálj annyit, inkább keress egy csajt :P
Amúgy ez a kérdés fuckyeahgyik gyanús, és nem, nem olyan, mint a képen!!
2/7 A kérdező kommentje:
nem ertem ezzel mit akarsz mondani?Legyszi adjatok normalis valaszokat es ne a megszokott szidasokat.....koszi
2010. aug. 17. 23:52
3/7 anonim válasza:
Menj el urológushoz ha ez ennyire aggaszt.
De, szerintem 20 évesen már kéne szexuális életet élned egy csajjal. Ez lehet a baj, meg persze hogy ha szűz vagy akkor gondolom sokat vered.
4/7 anonim válasza:
Attól, hogy sokat vered nem nagyon fájhat.
Ha gyulladt és vörös foltok vannak rajta, akkor valószínűleg gombás fertőzésed van. Próbálj ki valamilyen gomba ellenes krémet (pl. Canesten) és ha 2-3 nap alatt nem jön rendbe, akkor menj el bőrgyógyászhoz.
5/7 anonim válasza:
ne érj hozzá, és nem olyan mint a képen!
6/7 anonim válasza:
Hát a kép alapján... elég furi... szerintem inkább 3 mint 4.
7/7 anonim válasza:
Milyen kép? Nekem nem jelenik meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!