Gyulladt fitymával hova kell fordulni? Urológia vagy nemibeteg gondozó?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és olyan a fitymám mintha enyhén le lenne horzsolva és egyre dagadtabb, a hátrahúzása égető érzéssel jár. Ha már a nadrág hozzáér a cerka végéhez az is kellemetlen.2021. febr. 26. 20:59
1/6 Angel3000 válasza:
Szia! Mitôl alakult ki ez az àllapot?
2/6 anonim válasza:
Urológiára menj, nem biztos hogy nemi betegség!
3/6 anonim válasza:
Mindegy... Bőrgyógyászat vagy urológia... Ránéz... Ha nem az ő asztala tovább küld!
4/6 A kérdező kommentje:
Ha valakivel ilyen előfordulna:
A hétvégén nem volt lehetőségem orvoshoz menni szóval próbáltam magam tenni valamit, hátha. Ez nem mindig jó ötlet, de most segített. Neogranormon teljesen megoldotta a problémát.
2021. márc. 2. 12:46
5/6 anonim válasza:
Nekem is szokott lenni magától elmulik. Kár feliratni drága kenocsoket. Ne nyulkalj hozzá hagyd békén majd mosd meg.
6/6 anonim válasza:
Menjél csak az urológushoz!Felesleges kinlodnod vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!