Mennyire fáj egy vakbélműtét?
Figyelt kérdés
Be vagyok fosva tőle.
Akkinek volt az leírja, hogy neki mennyire fájt?
Kort és nemet is írjatok.
16F
2021. febr. 25. 08:29
1/8 anonim válasza:
Nekem még 12 éves koromban volt, nem volt vészes. Kb rutin műtét, csak utána volt nehéz rá vigyázni kb 2 hétig, ha jól emlékszem.
Amúgy ha perforál, akkor halálos is lehet szóval inkább a műtét.
2/8 anonim válasza:
Csak én nem tudom értelmezni a kérdést? Ha ébren vagy amikor csinálják, az annyira fájna, hogy belehalnál a fájdalomba. Pontosan ezért altatásban csinálják, amiből semmit nem fogsz érezni. Utána nyilván nem betonozással indítod a hetet, és ennyi.
3/8 anonim válasza:
Valószínűleg mint minden műtétnél, pár napig nem szívesen mozogsz vele, aztán ripsz-ropsz jobb lesz. Amíg nem gyógyul be addig a nagy vágások helye érzékeny.
4/8 anonim válasza:
2
Egy vakbélműtét fájdalmába nem halsz bele, ha erős vagy, el sem ájulsz. Voltak esetek önműtétre, egyik közülük egy vakbélműtét volt. Ezt csak érdekességként osztottam meg.
5/8 anonim válasza:
Utàna fàj a helye, de a görcsökhöz képest, amit előtte àtélsz, tényleg kicsit.
6/8 A kérdező kommentje:
10 es skálán mennire erős a fájdalom?
2021. febr. 28. 09:38
7/8 anonim válasza:
Sokkal jobb utána, mint előtte, sokkal! Engem ovis koromban műtöttek, műtét utáni napokban "nem voltam formában", kicsit fájt is a mozgás, de sétáltattam az infúziós állványt :D, muszáj mozogni, nehogy baj legyen. A varratszedésnél kiborultam, elsírtam magam, akkor jött ki belőlem az egész feszkó, de az égvilágon semmit sem éreztem! Fáj a heg utána köhögésnél, nevetésnél, de max (!) 1-2 hét és vége :).
8/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok, a kor és a nem lemaradt: 16/l.
A kérdés már nem újkeletű, tehát valószínűleg túl vagy a műtéten, remélem, hogy jól ment! Mielőbbi felépülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!