Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyire fáj egy vakbélműtét?

Mennyire fáj egy vakbélműtét?

Figyelt kérdés

Be vagyok fosva tőle.

Akkinek volt az leírja, hogy neki mennyire fájt?

Kort és nemet is írjatok.

16F

2021. febr. 25. 08:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még 12 éves koromban volt, nem volt vészes. Kb rutin műtét, csak utána volt nehéz rá vigyázni kb 2 hétig, ha jól emlékszem.

Amúgy ha perforál, akkor halálos is lehet szóval inkább a műtét.

2021. febr. 25. 08:33
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Csak én nem tudom értelmezni a kérdést? Ha ébren vagy amikor csinálják, az annyira fájna, hogy belehalnál a fájdalomba. Pontosan ezért altatásban csinálják, amiből semmit nem fogsz érezni. Utána nyilván nem betonozással indítod a hetet, és ennyi.
2021. febr. 25. 09:32
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Valószínűleg mint minden műtétnél, pár napig nem szívesen mozogsz vele, aztán ripsz-ropsz jobb lesz. Amíg nem gyógyul be addig a nagy vágások helye érzékeny.
2021. febr. 25. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:

2

Egy vakbélműtét fájdalmába nem halsz bele, ha erős vagy, el sem ájulsz. Voltak esetek önműtétre, egyik közülük egy vakbélműtét volt. Ezt csak érdekességként osztottam meg.

2021. febr. 27. 21:59
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Utàna fàj a helye, de a görcsökhöz képest, amit előtte àtélsz, tényleg kicsit.
2021. febr. 28. 03:25
 6/8 A kérdező kommentje:
10 es skálán mennire erős a fájdalom?
2021. febr. 28. 09:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb utána, mint előtte, sokkal! Engem ovis koromban műtöttek, műtét utáni napokban "nem voltam formában", kicsit fájt is a mozgás, de sétáltattam az infúziós állványt :D, muszáj mozogni, nehogy baj legyen. A varratszedésnél kiborultam, elsírtam magam, akkor jött ki belőlem az egész feszkó, de az égvilágon semmit sem éreztem! Fáj a heg utána köhögésnél, nevetésnél, de max (!) 1-2 hét és vége :).
2021. márc. 18. 21:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, a kor és a nem lemaradt: 16/l.

A kérdés már nem újkeletű, tehát valószínűleg túl vagy a műtéten, remélem, hogy jól ment! Mielőbbi felépülést!

2021. márc. 18. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!