Műtéti sebet mikor érheti víz?
Figyelt kérdés
Vakbélműtétem volt. Laparoszkópos. 4 napja vették ki a varratokat. Az lenne a kérdésem hogy mikor érheti víz a sebet? Előre is köszönöm a válaszokat!2020. nov. 5. 19:52
1/8 anonim válasza:
Ezt nálam a kezelő orvos mondta meg. Szólt az egyik kontrollon, hogy mostmár érheti víz.
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nem mondott semmit az orvos aki a varratokat szedte, pedig rá is kérdeztem. Kontrollra meg nem hívtak vissza a korona miatt.
2020. nov. 5. 19:56
4/8 anonim válasza:
10 nappal varratszedés után, ha száraz a seb.
5/8 anonim válasza:
Víz most is érheti, csak ne áztasd. Zuhanyozás közben ha nem figyelsz oda és arra is folyik véletlenül már nem baj, de kádba semmiképp ne ülj bele.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm 4,5
És rendes kádas fürdés áztatással saccra mennyi idő múlva lehet? Nem akarom még isten ments csak nagyjából kalkulálni szeretnék hogy mikor ulhetek majd bele.
2020. nov. 6. 01:13
7/8 anonim válasza:
Amikor a varr leesik, es semmi folyadék sincs.
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm:)
2020. nov. 8. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!