Bal láb zsibbad 2 napja. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 07:56
2/12 A kérdező kommentje:
Edes anyukád 🤫
2021. febr. 19. 08:31
3/12 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Van gerinc vagy csípő problémád? Esetleg ért valami baleset 2 napja? Lehet keringési vagy idegi probléma is.
4/12 A kérdező kommentje:
3/3 köszönöm szépen a normális választ 🙏
26 eves vagyok ferfi.
Nem volt baleset. A mult héten kezdte el :(
Gondolok már mindenre...
2021. febr. 19. 10:45
5/12 A kérdező kommentje:
Mult hheten is volt 1-2 nap mikor csinálta 😑
2021. febr. 19. 10:46
6/12 anonim válasza:
Hát bocsi akkor viszont nem tudom. A geric problémát azért kérdeztem mert egy sérv kisugérozhat a lábakba is. Nálunk a családban volt ilyen. Ugyan ez van ha a csípőben van kopás. De nálad akkor ezek kilőve. Nem tudom, hátha tud valaki más valami okosat mondani.
7/12 A kérdező kommentje:
Lehet sziv problema nem?
2021. febr. 19. 10:52
8/12 anonim válasza:
Nem tudom, lehet de szerintem akkor mást is éreznél nem csak a lábadban. De én nem vagyok orvos. Mindenesetre a keringésnek köze lehet hozzá.
9/12 A kérdező kommentje:
Lehet akkor valami daganat nem?😲
2021. febr. 19. 11:14
10/12 anonim válasza:
Dehogy! Menj el a háziorvosodhoz és kérdezz rá nála. Itt ugyse tudunk pontos választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!