2 napja műtöttek sérvel műtét után a jobb lábam zsibbad jobb vadlim mint ha nem is az enyém lenne ha hozzá erek, idegen. Ez helyre fog jönni?
Nekem kétszer is volt ugyanilyen, műtét után, amikor az ágyékom környékén vágtak.
Szerencsére nekem elmagyarázták érthetően, hogy ilyenkor az történik, hogy véletlenül átvágtak egy igedszálat, ami pont a vágás mentén halad lefelé és ami az érintett, panaszos területet látja el.
Engem is megnyugtattak, hogy ez majd idővel szépen rendbe fog jönni, esetleg Milgammát szedjek, az segít a sérült ideg regenerálódásában.
Nekem az első alkalommal csak zsibbadás és érzésvesztés volt, az kb. 2-3 hónap alatt múlt el teljesen.
Második alkalommal pedig az érzésvesztés mellett alkalmanként fájdalmat is éreztem, járás közben néha annyira belenyilallt a zsibbadó részbe, hogy üvölteni tudtam volna. De ha meg kézzel érintettem vagy akár csipkedtem azt a területet, semmit nem éreztem. Ez a súlyosabb esetnek 7-8 teljes hónap kellett, mire rendbejött.
A lényeg az, hogy nagyon kellemetlen tud lenni, de idővel teljesen elmúlik és utána 100%-osan helyreáll az érzékelés, legalábbis nálam így volt.
Remélem nekem is rendben lesz.
Kösszönöm a kommented nagyon megnyugtattál
6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!