Milyen érzés lehet több mint 20 centis pénisszel élni?
Figyelt kérdés
2021. febr. 15. 13:13
11/17 anonim válasza:
10 Ha fáj az fáj nyílván. De egyébként a sok álszent meg befigyel. Akkora kráterrel,amekkorát már a 1000.-ik ember kiásott biztos,hogy nem gáz,ha valakinek nagy. Egy 17 éves mai lány már jobban ismeri a fst mint a saját anyját,és többször fogta,mint a kilincset.
12/17 anonim válasza:
Ez, de szánalmas, hogy leértékeltétek a 4-est és az 5-öst.
Sok féltékeny pöcs, csak leírta a véleményét.
13/17 anonim válasza:
Nekem csak 18-19cm, de az a probléma nálam is megvan, hogy sokszor hozzáér a WC csészéhez. Vérpéniszem van, így általában nem gond, de amikor feláll nehéz takargatni, mivel nagyon látszik. (Szűz vagyok még)
14/17 anonim válasza:
Persze itt mindenkinek 20 körül, vagy lehetőleg afelett van :D amíg az átlag 12-14cm (higgyétek el, munkám miatt láttam párat és sok statisztikát olvastam)
Szóval, van egy ismerősöm, akinek 20cm felett van. Sok baja van vele. A legtöbb nő be sem vállalja vele a szexet. Egyszer szexmunkáshoz ment, aki azt mondta neki, ezt még ő sem vállalja. Meg aztán gondolj bele, az lankadtan is van vagy 10cm minimum. Nehéz lehet ide-oda rakosgatni folyton.
15/17 anonim válasza:
#11 az utolsó mondatod mindent viszXDDD
16/17 GretaThunberg válasza:
#14 az interneten az átlag 20 centi körül van, ez tudományos tény.
17/17 anonim válasza:
14 De sokan örülnének neki,köztük én is,ha csak ennyi baj lenne vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!